Убеден съм, че БСП ще спечели следващите избори. БСП не се нуждае

...
Убеден съм, че БСП ще спечели следващите избори. БСП не се нуждае
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: Убеден съм, че БСП ще спечели следващите избори

Убеден съм, че Българска социалистическа партия ще завоюва идващите избори. БСП не се нуждае единствено от поддръжка, а от болшинството на българските жители за Визия за България. Няма смисъл да се сменя едно държавно управление с друго, в случай че няма да се промени методът на ръководство. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Жельо Бойчев в предаването „ Офанзива “ по Канал 3.



На въпрос дали, в случай че Българска социалистическа партия завоюва изборите, ще направи коалиция с Движение за права и свободи, депутатът отговори по този начин: „ Нинова съобщи, че няма да прави взаимни отстъпки в програмата си по значимите точки. Програмите ни се разграничават. Затова няма по какъв начин да се приказва за коалиция към този миг. Ние би трябвало да сме безапелационни и да получим доверието на жителите “. Това се постанова, защото опозицията възнамерява да прави доста основни промени във значими браншове, стана ясно от думите му.

„ В Лисабон Сергей Станишев постигна огромен персонален триумф. Успехът на всеки българин на европейска сцена, е триумф и за страната ни. Трябва да гледаме положително “. Така Бойчев отговори на въпрос за какво водачът на Българска социалистическа партия отхвърли да подкрепи Сергей Станишев на форума на ПЕС.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР